December 15, 2009

Cool Collector # Culture Files


Wie een hoop issues heeft met 2009 en daar voor de jaarwisseling nog even van af wil kan terecht bij delete.nl. Deze website moedigt je aan om je frustraties daar te plaatsen en zal op 1 januari de hele boel online oplazen. Het initiatief komt van reclamemakers van de Etcetera-groep.

Delete2009.nl is dé plek om alle negatieve balast officieel overboord te zetten. Of het nu beursjongens, bumperklevers, flitspalen, schoonmoeders, Relatieplanet (‘groot netwerk van loverboys en oplichters', zo lezen we), de Belastingdienst, Crocs, ludduvuddu of David Beckham-hairstyles betreft.’ Aldus de makers.

Je kunt niet alleen op de site terecht om de nodige balast kwijt te raken, je kan door één euro te doneren aan
Orange Babies zwangere vrouwen met HIV en hun baby’s in Afrika helpen. Kun je ook nog even iets liefdadigs doen in het kader van de decembergedachte!
Bron: Bright.nl

1 reacties:

Guy Sie (Etcetera) said...

Leuk dat onze site ook bij jullie terechtgekomen is! Om het geheel mooi af te sluiten hebben we afgelopen maandag de servers door Q-Music DJ Ruud de Wild laten vernietigen met een tank en explosieven. Het filmpje hiervan staat nu op: http://www.youtube.com/watch?v=RIMfrplyfaY

En als je nu al iets hebt waar je dit jaar van af wilt hebben we vast http://delete2010.nl gestart, maar ook alles wat je wilt bewaren kan nu een plekje krijgen door het juist op http://save2010.nl te zetten!