September 24, 2009
Cool Collector # Shopping Files

Het zat er aan te komen. Applicaties van winkels voor op je i-Phone. Op bright.nl is te lezen dat starbucks nu is gestart met een koffie applicatie. Je kunt hiermee niet alleen koffie kopen, maar de applicatie houd ook bij wat je favourite koffiegewoontes zijn. Je kunt je afvragen of dit handig is voor de consument of voor Starbucks zelf. Ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat ik een compleet winkelcentrum aan applicaties op mijn i-Phone heb staan. Een H&M app, Hema app, AH app enz..

Bright schreef:

"Koffiegigant Starbucks is gestart met het verkopen van koppen koffie via een iPhone app.
Starbucks lanceert deze week zijn eerste iPhone app, waarmee onder meer de dichtstbijzijnde koffiewinkels van het concern zijn te vinden. Ook zit er een 'drink builder' in die gegevens over jouw favoriete koffie toont. De app myStarbucks is alleen nog in de Amerikaanse Apple Store verkrijgbaar (
iTunes-link).
Een tweede, interessantere app wordt ook al getest in zestien Amerikaanse vestigingen,
schrijft de Wall Street Journal. Daarmee is de iPhone te gebruiken als een Starbucks Card. Op het scherm is een streepjescode te zien die aan de kassa wordt ingescand. Op die manier kan je afrekenen. Ook het tegoed van de pas is op de iPhone op te waarderen. Ook al hebben we in Nederland inmiddels drie vestigingen op Schiphol en een op Utrecht Centraal Station, deze app is ook alleen in de Amerikaanse Store te downloaden (iTunes-link)".

Lees hier het orginele bericht op Bright.nl

0 reacties: